За продажба Хотел, Waikkala, Colombo, Шри Ланка, Welankanni Mawatha, Sindathriya, Waikkala

За продажба - Cod. 42802

  • Типология: Хотел
  • Област: 8900 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: 1

През 2013 г. изграждането и управлението на Beach Resort (1894 акра) започва като семеен проект.
Парцелът е с площ от 8960 кв.м. и се намира директно на брега на морето на 50 м пеша от океана.
Тъй като се намира в задънена зона, поради прилежащата лагуна, освен хората, които ходят до малката църква наблизо или посещават плажа през уикендите, това е тих и спокоен район.

Къщата за гости се състои от основна сграда (286 кв.м.), включваща офис, две стаи и санитарен възел за лично ползване, както и просторна открита трапезария, голяма кухня и закрито външно барбекю. От задната страна ще намерите голяма тераса и зона за отдих с изглед към басейна (108 кв.м).

Къщата е заобиколена от малък ръчно изграден канал, с много малки мостчета за свързване на градината с основния имот. 10-те бунгала (единични или двойни, с различни размери от 39 кв.м. до 115 кв.м., всички оборудвани с климатик, вентилатор, топла вода, баня и веранда) са разположени около басейна, но все пак предлагат уединение поради просторната градина наоколо.

Други акценти на имота са мангровите дървета в предния двор и просторна къща на дърво с изглед към океана и залеза, малък остров с люлка за отмора или забавен басейн с водопад.

Удобства за гости на място:
Ресторант, плувен басейн, къща на дърво, остров, люлки и хамаци, телевизор

Атракции за гостите в района:
Плаж, лагуна, зона с естествена красота, туристически Негомбо с магазини, кафенета и ресторанти, аюрведични процедури

Дейности за гостите в района:
Масажи, аюрведа процедури, обиколки с велосипеди, обиколки с катамаран, разходки с лодка, риболовни обиколки, разходки с влак, пазаруване, фризьорство, оптика, шити по поръчка костюми/сари и други

Удобства на собственика на място:
Настаняване на собственика в основната сграда или най-голямото, отдалечено бунгало, странична сграда, включваща гараж, перално помещение, склад, работилница, стая за персонала.

Курортът е свързан с градския водопровод и има електрическо свързване на 3 отделни фази (16AH), авариен генератор, 15 000 литра резервоар за вода, 1200 литра резервоар за топла вода, слънчева система, система за отделяне на мазнини, паркинг за 25 коли. Курортът е регистриран в BOI (Съвет за инвестиции) и Туристическият съвет на Шри Ланка е одобрен от Grand A.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB