За продажба Хотел, Bentota, Galle, Шри Ланка, N0 21 Meegama RD

За продажба - Cod. 27829

  • Типология: Хотел
  • Област: 16000 m²
  • Номер на стая: 9 Bungalows
  • Етаж: Tiles

Тази уникална брегова недвижими имоти е разположен по протежение на красив и известен река Бентота, само на 12 минути с лодка от Индийския океан. Имотът се състои от изключителна и прекрасна ботаническа градина с билкова градина, която има над 200 различни лечебни растения. Той също така притежава язовир с риба плуване между островите. Градината е построена през 2003 г. и вече е превърнала в красив оазис, който осигурява покой на душата. Нещо повече, в района има плувен басейн и просторна джакузи. Имотът е 1.6047 Ha. или 03A-034R-34.18P или 635 кацалки.
Имотът се състои от девет луксозни едностайни бунгала, основна сграда, аюрведическата клиника, и ресторантьорски речно корито. Бунгалата са оборудвани с A / C и вентилатор на тавана и са построени 2004 - 2006, и обновени през 2014 г. Всички те притежават кът за спане, закрит всекидневна, баня, проветриво предната веранда и собствена градина. Основната сграда има три спални с бани, обновени през 2004 г. Всички стаи разполагат с вентилатор на тавана и A / C. В Аюрведа клиниката, построена през 2006 г., разполага с девет стаи за процедури, както и лекарски кабинет и йога Шала. Ресторантът на речното корито построена 2004 е отворена кухня, така гостите могат да се насладят на гледката на работата в кухнята. Има и някои хижи за частни трапезария и барбекю.
Free WiFi обхваща цялата област. Има и складови помещения, бельо стаи и стаи за персонала. Тръба добре и пречиствателна станция за снабдяване на имота обилно с питейна вода в крановете. А дизел генератор на 70 KW гарантира електрическа енергия, когато правителството на електроенергия е вън.
Парцелът е собственост на частно лице, и на бизнеса се задвижва от PVT Ltd. Компанията ще бъде прехвърлена на купувача на земята за $ 1.
Бизнесът е одобрен като къща за гости A-Grade от Шри Ланка туристически съвет SLTB на. Фирмата е създадена в сътрудничество с Шри Ланка службите за гранична Of Invest (ОИП). Бизнесът има вино и бира права. Има споразумения с големите сайтове за резервации по интернет; Booking.com, Agoda, и Expedia. Налице е компютъризирана резервация и система "Точка на продажба" с автоматични интернет резервации и изрази напускане.
В допълнение към съществуващите сгради, там са напълно завършени чертежи и разрешителни за строеж от съответните органи; Pradeshiya Saba в Aluthgama, на допълнителни сгради:
• Една сграда с десет нови стаи.
• реконструкция на съществуващата основната сграда с шест стаи и един нов прием.
• Една къща с три спални, предназначени за мениджър в близост до портата.
• Друг голям басейн, 16 х 6 метра.
• Луксозна вила на около 300 м, с три големи спални.

Очаквано производствените разходи за горното е 60 милиона LKR, според законопроекта на Количество от независим архитект година 2012.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB