За продажба Строителен терен, Arugam Bay, Bandarawela, Шри Ланка, whisky point

За продажба - Cod. 30473

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 2700 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

За инвеститори или лице, които искат да променят живота си и да се създаде своя бизнес (или втори дом) към слънцето I продава земята ми в Шри Ланка, на брега на морето, Whisky Point, Arugam Bay (на юг от Шри Ланка) на земя е на брега на морето между 2 места за сърф, 5мин пеша до уиски Point (плаж почивка) и Pottuvil Point (reefbreak). Налице е и красивата лагуна на Pottuvil 5мин пеша. Мястото е все още сравнително неразвити, но е във възход: Whisky Point привлича много начинаещи / междинни сърфисти, защото това място е по-достъпна от митичната вълна (но трудно) Arugam залив, на 10 км южно, и обкръжение са по-тихи и по-хубави qu'Arugam Bay. Парцелът има достъп до път (Run), зона за паркиране и сладководен добре (захранва година). Връзката с електричество не се реализира, но линията не е далеч.

Няколко възможни проекти вила, бунгала, палатки, ресторант размер и т.н. парцел: 2700m2 или 30mX90m около, в първа линия на плажа (който е класифицирана крайбрежна защитена зона, така че няма сграда), приблизително Constructible 2 000 кв. М на поле (по цялата повърхност, с изключение на първите 25 метра плаж страна) повечето съседни собственици са европейски или САЩ е вече градинар / пазач, който се грижи за дървета / растения всеки ден и живеят в земята на страна. Сто дървета бяха засадени на земята там 6 години, растителността е нараснал, тъй снимките. В пиковия туристически сезон е най-вече от май до октомври (сърф сезон), но тя се простира от година на година, а броят на туристите се увеличава непрекъснато. В района има най-добрите места за сърф на цялата Шри Ланка и Национален парк Яла (най-големият в Шри Ланка). Летище Colombo е 300 километра и новото международно летище Хамнтота е около 160 километра. Свържете се с мен за повече информация, любопитни без сериозен проект въздържа

Продава: 100 000 €

възможност за ползване на моя Шри Ланка общество да се създаде бизнес (100% Френски посока без местен партньор, много рядко в Азия!) сериозна СЪОБЩЕНИЕ!

Arnaud GERARD, vespasvintage, Rock на Foron, (F)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB